DESPRE NOI

S.C. New Soliton SRL si-a inceput activitatea in anul 1994, societatea executand lucrari de tamplarie din lemn, mobile si confectii metalice, societatea detinand la momentul respectiv utilaje specifice pentru productie de mobilier din lemn. Incepand cu anul 2000 societatea a achizitionat utilaje pentru fabriccarea de tamplarie din aluminiu si PVC, in prezent dispunand de o linie complet automatizata fabricata in Germania, in care se fabrica elementele de tamplarie pentru lucrarile proprii si pentru terti.

Incepand cu anul 2004 societatea noastra activeaza si in domeniul constructiilor civile si industriale, executand lucrari de constructii – montaj, instalatii sanitare, termice, electrice la cosntructii civile, asezaminte culturale, asezaminte de invatamant, constructii industriale etc.

In acest moment societatea noastra dispune de personal specializat in executia lucrarilor de cosntructii si a lucrarilor de tamplarie din PVC, aluminiu, pereti cortina, placari fatade cu alucobond, etc.

Pentru imbunatatirea activitatii companiei, societatea noastra este agrementata de catre organismul SRAC, detinand certificarile ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 in domeniul de “Executie constructii civile si industriale. Proiectare, executie si montaj tamplarie din PVC si aluminiu. Executie si montaj geam termoizolant”.

In prezent societatea dispune de masini si utilaje specifice activitatii de constructii si de executie si montaj tamplarie, spatii de productie si depozitare in suprafata de 2000 mp. In afara de baza materiala, societatea noastra dispune si de personal tehnic de specialitate pe domeniile de activitati mentionate.

Pentru viitor societatea noastra isi propune sa extinda spatiile de productie, sa mentina si sa imbunatateasca sistemul de management al calitatii si, de asemenea, sa creasca baza tehnico-materiala pentru a putea raspunde celor mai inalte exigente cu privire la calitatea lucrarilor executate.